GRIFFON INTRODUCEERT NIEUWE POLYMEERCOATING: SMP-300®

Beschrijving

GRIFFON INTRODUCEERT NIEUWE POLYMEERCOATING: SMP-300®

Niet langer wachten op de perfecte weersomstandigheden voor het waterdicht en luchtdicht maken van koepelramen, dakranden, het afdichten van daken of elke andere buitenafdichtings- en coatingklus. Met SMP-300® presenteert Griffon een oplossing die professionele bouwers, applicateurs en klusjesmannen helpt de klus op tijd te klaren, ondanks alle weersomstandigheden.

Dankzij de innovatieve SMP-technologie kan de SMP-300® coating worden aangebracht op vochtige oppervlakken, ideaal voor toepassing tijdens onzekere weersomstandigheden. Bovendien heeft SMP-300® coating een superieure hechting op alle oppervlakken, is zelfnivellerend, krimpt niet en is weer- en UV-bestendig. De coating kan gemakkelijk worden aangebracht, is overschilderbaar en overschilderbaar. Hierdoor is het ook perfect voor luchtdichte constructies binnenshuis.

Elastisch, luchtdicht en waterdicht

De hoogwaardige waterdichte en luchtdichte elastische coating is gebaseerd op innovatieve SMP-technologie en perfect geschikt voor het afdichten van vloeren, muren, voegen en alle andere soorten oppervlakken, doorvoeren en verbindingen van bouwonderdelen en bouwelementen. De nieuwe SMP-300® coating is vrij van bitumen, isocyanaten en oplosmiddelen.

Getest en gecertificeerd

Het Griffon SMP-300® assortiment staat voor hoogwaardige afdichting en bescherming van vrijwel alle oppervlakken. SMP-300® coating is getest volgens de Europese normen EN 1026, EN 1027 en EN 12114, EN 1504-2 voor water- en luchtdichtheid. Bovendien is de afdichtende en beschermende coating bekroond met de emissiepremieklasse EMICODE® EC-1 Plus.

Compleet assortiment

Met de nieuwe SMP-300® Polymeer coating biedt Griffon nu een compleet assortiment, verkrijgbaar in grijs (RAL 7040) en witte kleur (RAL9010), voor waterdicht en luchtdicht bouwen, bestaande uit:

· SMP-300® Emmers 7 & 14 kg

· SMP-300® Koker 290 ml

· SMP-300® Worsten 600 ml

· SMP-300® Blik 1 kg

Media

Deel op Social Media