Nieuw: Spuitbaar Isolatieschuim

Beschrijving

Nieuw in assortiment: Soudaseal Glass & Paint

Soudal Spray insulation is een verspuitbaar purschuim dat gebruiksklaar in de bus zit. Soudal ontwikkelde hiervoor een speciale formulering die veilig is voor de gebruiker: volledig oplosmiddelvrij en een MDI-gehalte van nog minder dan 0,1%.

Geschikt voor het isoleren van alle soorten ondergronden om de thermische en akoestische isolatie te verbeteren en het risico op koudebruggen te verkleinen. Handig voor moeilijk bereikbare plaatsen in bouwtoepassingen, waar het gebruik van traditionele isolatiematerialen lastig is. Bijvoorbeeld in kleine ruimtes, kelders, balkons, garages of op zolder. Dankzij de bijgeleverde sproeikop kan het schuim gebruikt worden in zowel horizontale als verticale toepassingen om zo onregelmatige ondergronden te isoleren. Bijvoorbeeld rondom leidingen en buizen, tanks en vaten, balken, etc. Ook de naden en randen van de meer klassieke isolatiematerialen kunnen hiermee worden afgewerkt.

Soudal Spray insulation heeft een uitstekende hechting op alle veel voorkomende materialen zoals hout, steen, beton, metselwerk, gipsplaten, polystyreen, etc.