SIG verhuist shop in Den Bosch naar Waalwijk

Beschrijving

SIG verhuist shop in Den Bosch naar Waalwijk

Kansen voor de toekomst
SIG Benelux verhuist haar shop in afbouwmaterialen van Den Bosch naar de locatie van het hoofdkantoor aan de Industrieweg in Waalwijk. Managing director Louis van Wijck stelt dat dit voor de hand ligt, gezien de huidige marktsituatie en het potentieel en vooral omdat de shop dan dicht op het (binnenkort centrale) magazijn in Nederland opereert. ‘Het is de meest logische keuze als we kijken naar ons netwerk van shops in Nederland. Daarbij vergroot dit de kans op een gezonde toekomst voor SIG aanzienlijk.’ Niet alleen de shop in Den Bosch, ook het distributiecentrum in Nieuwegein verhuist naar de Industrieweg in Waalwijk, om op die manier een goed geoutilleerd en efficiënt centraal magazijn te creëren.
Voorbeeldfunctie
De huidige teamleider van de vestiging in Den Bosch, Geert Oosterink, verhuist met de shop mee naar Waalwijk. Met de collega’s uit Den Bosch wordt gesproken over de voor hen meest ideale situatie. Dat kan zijn meeverhuizen naar Waalwijk of een functie op een andere plaats binnen het bedrijf. Geert heeft enorme ervaring in de handel in stukadoorsmaterialen en bij SIG. Daarom wordt hij eveneens verantwoordelijk voor het opleiden van (nieuwe) collega’s en de kwaliteitscontrole op uitgaande goederen als het gaat om het magazijn.
Trots op nieuwe SIG shop in Waalwijk
De verhuizing van SIG Den Bosch naar Waalwijk is gepland in het voorjaar. Het bedrijf is er trots op in Waalwijk een nieuwe shop te kunnen vestigen in afbouwmaterialen en technische isolatie, met een duidelijke regiofunctie. De locatie aan de Industrieweg 17 is er één op een meermaals bekroonde logistieke hotspot in Nederland, op bedrijventerrein Haven, dichtbij verkeersader N261 en uitvalswegen zoals de A59.