TÜV SÜD METAL STUD KEUR VOOR GRIFFON POLY MAX® HIGH TACK EXPRESS

Beschrijving

TÜV SÜD METAL STUD KEUR VOOR GRIFFON POLY MAX® HIGH TACK EXPRESS

Schroefloze montage

In de praktijk worden metal stud binnenwanden vaak met schroeven gemonteerd. Vanaf nu is er ook een gecertificeerde oplossing voor het schroefloos monteren van metal stud binnenwanden: Griffon Poly Max® High Tack Express. Deze montagelijm is speciaal voor deze toepassing onafhankelijk gecertificeerd door de experts van TÜV SÜD.

Griffon Poly Max® High Tack Express is uitvoerig getest aan de hand van verschillende criteria waaronder aanvangshechting, eindsterkte, verwerkbaarheid en applicatie.

Het gebruik van Griffon Poly Max® High Tack Express is niet alleen gemakkelijk en snel, het risico op eventuele doorboringen (van bijv. vloerverwarming) is ook uitgesloten. Ideaal bij o.a. renovatie en transformatie projecten.

Betrouwbare kwaliteit

Griffon Poly Max® High Tack Express heeft een zeer hoge aanvangshechting, een snelle sterkte opbouw (eindsterkte al na 4 uur) en is oplosmiddelvrij. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en op vrijwel alle materialen en ondergronden te gebruiken. Griffon Poly Max® High Tack Express is hiermee de ideale montagelijm voor zowel zware materialen, verticale toepassingen en toepassingen boven het hoofd en nu ook gecertificeerd voor het monteren van metal stud binnenwanden.

Go to the Max met Griffon Poly Max® High Tack Express!