Bellen met Ali Dikici

Iedereen is enthousiast

Ali Dikici is senior account manager bij Easyfairs waar hij zich sinds oktober met overgave stort op Afbouw Vakdagen die op 8 en 9 november zijn eerste editie beleeft in Evenementenhal Gorinchem. We bellen met Ali op het moment dat hij het magische aantal van dertig exposanten is gepasseerd.

Hoe gaat het met Afbouw Vakdagen

Goed. Met drieëndertig exposanten lopen we vóór op schema. We willen de eerste editie starten met negentig deelnemers. Ik zeg het nog tegen niemand, maar ik ga er stiekem vanuit dat honderd exposanten haalbaar moet zijn. Daar ga ik in ieder geval voor. Dat vertrouwen heb ik omdat de ‘nieuweling’ positief is ontvangen door de community. Het vuurtje begint zich te verspreiden. De aanvragen voor deelname rollen binnen. Ik word gebeld in plaats van andersom. Dat is een goed teken.

Wat vinden mensen die je spreekt van zo’n nieuwe beurs?

Ze zijn enthousiast. ‘Eindelijk een eigen beurs voor de afbouwsector’, krijg ik terug. Bedrijven staan ook op andere beurzen, maar dan niet geclusterd bij elkaar. Dit initiatief juichen ze daarom toe. Niet voor niets is het ‘powered by Noa’. Eindelijk iets van de sector zelf. Dit zie je dus terug in de animo om deel te nemen.

Gebeuren er bijzondere dingen op de beursvloer?

Alleen maar. Het is een echte hands-on beurs. Je mag het van mij ook een ‘probeer-het-uit-beurs’ noemen. Op de stands van de exposanten kunnen bezoekers alles vasthouden en uitproberen. Zo maak je op een praktische manier kennis met het nieuwste van het nieuwste. Ook daar zijn we mee bezig. Ook op individueel vlak zie je dat exposanten het net even iets anders willen doen. Zo wil een exposant van tape een tape-artist inzetten om op creatieve manier te laten zien wat je met tape kan doen. Het resultaat moet een tape-kunstwerk worden.

Waar word je blij van?

Ik word blij als exposanten en bezoekers het naar hun zin hebben en na afloop van de beurs er trots op zijn tot de afbouw community te behoren. Waar ik op dit moment blij van word zijn de bedrijfsbezoeken. Daar leer je hoe de markt in elkaar zit. Elke keer weer een cadeautje als ik langs mag komen.

Welk cijfer wil jij na afloop van de beurs krijgen van exposanten?

Een tien. Of denk je dat dat te hoog is?

Deel dit bericht