Waarom deelnemen?

Voor trotse vakmensen die meters willen maken

Op 29 en 30 oktober 2025 organiseren we vol trots de tweede editie van Afbouw Vakdagen in Evenementenhal Gorinchem. In deze twee dagen kom je laagdrempelig in contact met de vakmensen uit de afbouw-, schilders- en onderhoudsbranche. Een moeilijk te bereiken doelgroep die altijd hard aan het werk is. Dit is daarom hét moment om je bestaande relaties de hand te schudden en nieuwe gezichten jouw product te demonstreren.

0
Gemiddeld aantal leads per exposant
0
Beoordeling exposanten editie 2023
0 %
Terugkerend bezoek editie 2023

Deelnemers aan het woord

Wat?

Afbouw Vakdagen is een bruisend event, waar praten met een glas in de hand net zo belangrijk is als het demonstreren van gereedschap of het laten zien van de nieuwste materialen en technieken. Op 29 en 30 oktober 2025 vindt het event plaats in Evenementenhal Gorinchem. Goed bereikbaar en centraal gelegen!

Wie?

Ben jij leverancier, dienstverlener of producent van oplossingen voor het afbouwen of renoveren van wanden, vloeren, plafonds, ramen en deuren van woning- of utiliteitsbouw? Dan is Afbouw Vakdagen hét moment om in contact te komen met de branche. Hier ontmoet je professionals van afbouw-, onderhouds-, schilders- en klusbedrijven.

Waarom?

Nieuwe gereedschappen laten zien? Jezelf als leverancier op de kaart zetten? Bijpraten met bestaande contacten? Er zijn honderd redenen om de mannen en vrouwen in de afbouwsector te willen ontmoeten. En dan graag op een leuke, snelle, effectieve en efficiënte manier. Na afloop ga je als exposant met een bak aan nieuwe leads naar huis. Dat is onze ambitie.

Dit vind je op Afbouw Vakdagen

Middel 9@3x

Stukadoren

Middel 11@3x

Wand & plafond

Middel 10@3x

Natuursteen

Middel 12@3x

Vloeren & terrazzo

Middel 7@3x

Schilders

Middel 8@3x

Tegelzetten

Eenvoudige & effectieve deelname

Bij Easyfairs combineren we eenvoud aan effectiviteit. Daarom bieden we onze exposanten met Afbouw Vakdagen een totaalpakket. Met kant-en-klare stands en ijzersterke leadmarketing is nieuwe leads scoren niet zo moeilijk. Dit zit altijd in ons pakket:

  • Standaard standbouw, klaar en voorzien van meubilair
  • Alles online regelen
  • Snel gevonden worden op Google
  • Gratis uitnodigingsservice
  • Leadmarketing via eigen portal
  • Leadversneller met smart badge technologie

Interesse? Vraag meer informatie aan:

Wij van Easyfairs vinden dat jouw beursinvestering moet renderen. Met dat uitgangspunt is Easyfairs uitgegroeid tot de grootste aanbieder van succesvolle beurzen in Europa. Als exposant kun je jouw branche ontmoeten voor een kleine investering. Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.

Neem contact op

Ons salesteam staat voor je klaar om jouw deelname tot een succes te maken.

Ali Dikici

Ali Dikici

Accountmanager
Ali.Dikici@easyfairs.com
+31 (0)6 252 207 69

Aline-vierkant-2

Aline Baas

Head of Sales
Aline.Baas@easyfairs.com