Waarom deelnemen?

Easyfairs lanceert een nieuw b2b event, specifiek voor de mannen en vrouwen in de afbouwsector. Met trots stellen we voor: Afbouw Vakdagen 2023. We bieden exposanten een bijzondere event om laagdrempelig in contact te komen met een doelgroep die moeilijk is te bereiken. Waar ontmoet je in twee dagen tijd zo’n tweeduizend professionals die werkzaam zijn in dezelfde sector?

Wat?

Afbouw Vakdagen 2023 is een bruisend event, waar praten met een glas in de hand net zo belangrijk is als het demonstreren van gereedschap of het laten zien van de nieuwste materialen. Het event wordt gehouden op 8 en 9 november 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Het best bereikbare en centraal gelegen complex in Nederland.

Wie?

Ben jij leverancier, dienstverlener of producent van oplossingen voor het afbouwen of renoveren van wanden, vloeren, plafonds, ramen en deuren van woning- of utiliteitsbouw? Dan is Afbouw Vakdagen hét moment om in contact te komen met de branche. Hier ontmoet je professionals van afbouwbedrijven, stukadoorsbedrijven, plafond- & wandmontagebedrijven, vloeren- & terrazzospecialisten, blokkenstellers, schilders en natuursteenbewerkers.

Lees hier meer over deze doelgroep.

Waarom?

Nieuwe gereedschappen laten zien? Jezelf als leverancier op de kaart zetten? Bijpraten met bestaande contacten? Nieuwe vormen van werken introduceren? Er zijn honderd redenen om de mannen en vrouwen in de afbouwsector te willen ontmoeten. En dan graag op een leuke, snelle, effectieve en efficiënte manier. Na afloop ga je als exposant met een bak aan nieuwe leads naar huis. Dat is onze ambitie.

Eenvoudige & effectieve deelname

Bij Easyfairs combineren we eenvoud aan effectiviteit. Daarom bieden we onze exposanten met Afbouw Vakdagen een totaalpakket. Met kant-en-klare stands en ijzersterke leadmarketing is nieuwe leads scoren niet zo moeilijk. Dit zit altijd in ons pakket:

  • Standaard standbouw, klaar en voorzien van meubilair
  • Alles online regelen
  • Snel gevonden worden op Google
  • Gratis uitnodigingsservice
  • Leadmarketing via eigen portal
  • Leadversneller met smart badge technologie

Interesse? Vraag meer informatie aan >>

Wij van Easyfairs vinden dat jouw beursinvestering moet renderen. Met dat uitgangspunt is Easyfairs uitgegroeid tot de grootste aanbieder van succesvolle beurzen in Europa. Als exposant kun je jouw branche ontmoeten voor een kleine investering. Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.

Neem contact op

Ons salesteam staat voor je klaar om jouw deelname tot een succes te maken.

Ali Dikici

Ali Dikici

Accountmanager
Ali.Dikici@easyfairs.com
+31 (0)6 252 207 69

Aline-vierkant-2

Aline Baas

Head of Sales
Aline.Baas@easyfairs.com