Smart Badge voor exposanten

Op Afbouw Vakdagen ontvangt iedere bezoeker bij binnenkomst een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de Smart Badge. Met deze Smart Badge kunnen bezoekers deelnemers scannen waarin zij geïnteresseerd zijn en graag meer informatie over willen ontvangen. De bezoekers scannen met hun Smart Badge de speciale badge reader die iedere deelnemer één ontvangt, en zichtbaar op de stand dient te plaatsen.

Na afloop van het beursbezoek ontvangen bezoekers een e-mail met daarin een overzicht van alle deelnemers die zij gescand hebben. De informatie wordt rechtstreeks uit je My Easyfairs profiel verzonden.

Voordelen voor jou als exposant

Verspreid eenvoudig jouw bedrijfsinformatie

Ook bezoekers die je niet hebt gesproken, ontvangen (na het scannen van jouw badge reader) je product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op de (transport)kosten en verspilling van brochures, catalogi en printmateriaal.

Vereenvoudig jouw opvolging na de beurs

Je ontvangt per e-mail de data van de bezoekers die jouw badge reader hebben gescand.

Meer contacten en mogelijkheden

Combineer het gebruik met de Visit Connect tool en scan ook de badges van bezoekers waarmee jij zelf het gesprek bent aangegaan.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen jouw informatie digitaal. Super handig om die informatie meteen te delen met hun collega’s.