Novatech Nederland B.V.

Novatech Nederland B.V.

Over ons

Tec7 maakt uw bouwwerkzaamheden en klussen eenvoudiger. Door professionele producten te ontwikkelen die u nodig heeft en ervoor te zorgen dat die producten de klus klaren. Altijd. Of moeten we eenvoudigweg “product” zeggen? Want wij bieden immers een uitzonderlijk kleine productlijn met uitzonderlijk diverse toepassingen aan. Nogmaals, we houden het graag simpel.
Daarom leggen wij de lat ook hoog, heel hoog. Niet alleen op het gebied van service, maar ook op het gebied van producten. Constante innovatie en een luisterend oor voor de eisen van de markt en de feedback van de gebruikers hebben geresulteerd in een unieke reeks producten met de volgende kenmerken:
1. veelzijdig
2. doeltreffend
3. premium kwaliteit
4. gebruikersvriendelijk

En wanneer wij zeggen dat wij u uitrusten met alle producten die u nodig heeft, zijn wij ons terdege bewust van de verscheidenheid van uw taken. Of het nu gaat om ontvetten, afdichten, verzegelen of repareren, wij staan voor u klaar. Onze producten zijn allrounders, net als u.

INNOVATIE
Wij innoveren niet om te innoveren. Wij bieden echte oplossingen voor echte problemen. Al onze ontwikkelingen worden gestuurd door klanten zoals u, en getest en goedgekeurd door klanten zoals u. We zijn er dus 200% zeker van dat onze producten hun werk doen. Het geheime ingrediënt?
MS hybride polymeer, dat alle substraten bindt (geen uitzonderingen), gemakkelijk te gebruiken en volkomen veilig is. En wees gerust: wij blijven werken aan de technologie van de toekomst.

SERVICE
Wij staan u bij met oplossingen van bewezen kwaliteit, maar bieden ook een optimale service. Product- en toepassingsvideo’s gidsen u door ons assortiment, product trainingen en bezoeken ter plaatse zorgen ervoor dat u onze producten optimaal benut. Door regelmatig nieuwe en innovatieve oplossingen te lanceren, blijven wij aan uw behoeften voldoen. Wij snappen u, en wij staan achter u!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht