Easyfairs lanceert Afbouw Vakdagen

Afbouw Campagnebeeld LR

Easyfairs lanceert een nieuw hands-on b2b event, specifiek voor de mannen en vrouwen in de afbouw- en natuursteensector: Afbouw Vakdagen. Precies over een jaar, op 8 en 9 november 2023 zal dit netwerk- en product event haar deuren openen in Evenementenhal Gorinchem. Easyfairs werkt hiervoor nauw samen met de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA).

Afbouw Vakdagen richt zich op de vier hoofdsectoren van NOA: stukadoors- & afbouwbedrijven, plafond- & wandmontagebedrijven, vloeren- & terrazzospecialisten, blokkenstellers en natuursteenbewerkers.

Laagdrempelig netwerken
Irma de Hoon, bij Easyfairs Nederland verantwoordelijk voor de Building portfolio, kijkt uit naar de eerste editie. “Afbouw Vakdagen laat laagdrempelig zien welke nieuwe producten en materialen op de markt komen. Net zo belangrijk is het netwerken. We bieden exposanten en bezoekers een gastvrije manier om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te verstevigen. De ‘rendement’ component is belangrijk. Exposanten moeten nieuwe leads overhouden aan hun deelname. Professionals moeten op hun beurt na een bezoek hun bedrijfsvoering efficiënter kunnen inrichten, effectiever kunnen werken of hun klanten meer service kunnen bieden.”

De Hoon is blij met de samenwerking met NOA. “We onderkennen beide dat de afbouwsector recht heeft op een eigen, compact event. Met NOA aan boord zitten we in het hart van de sector en snijden we direct de juiste thema’s aan.”

Grote uitdagingen
Directeur Gert van der Meulen van NOA is het hiermee eens: “We zijn blij dat Easyfairs het initiatief voor deze beurs heeft genomen. De Afbouwsector staat de komende jaren voor grote uitdagingen. Denk aan kwaliteitsverbetering, ketenintegratie, verduurzaming en digitalisering. We maken ons hard voor deze thema’s, ook op de beursvloer kom je deze uitdagingen tegen. Samen met Easyfairs gaan we een tot de verbeelding sprekend contentprogramma uitwerken. We weten zeker dat bezoekers van de Afbouw Vakdagen een kwalitatief hoogstaand event krijgen aangeboden. We ondersteunen dit initiatief van harte.”

Afbouw Vakdagen is een hands-on beurs, specifiek ‘voor trotse vakmensen die meters willen maken’. Het event wordt op woensdag 8 en donderdag 9 november 2023 gehouden in Evenementenhal Gorinchem.

Geïnteresseerd in deelname? Neem contact op!

Ali Dikici

Ali Dikici

Accountmanager
ali.dikici@easyfairs.com
+31 (0) 6 252 207 69

Deel dit bericht