Programma 2023

Naast netwerken valt er ook veel te beleven en te leren op Afbouw Vakdagen. Op het Stuc Demoplein wordt live de mooiste technieken getoond. Daarnaast bespreken we op het Kennisplein, in samenwerking met branchevereniging NOA, actuele onderwerpen en uitdagingen binnen de afbouwbranche. Heb je een vraag die je graag snel beantwoord ziet? Dan kun je je inschrijven voor een speeddate met NOA experts.

👷‍♂ Stuc demoplein

In samenwerking met het Neerlandsch Stucgilde worden de mooiste technieken getoond op het gebied van restauratie stucwerk. Kom live leren van deze experts!

🧠 Kennisplein

Op het Kennisplein worden inhoudelijke sessies georganiseerd in samenwerking met NOA en Volandis. Leer meer over gezond en veilig werken, kom naar de PCM training of schuif aan bij een stamtafel. 

Bekijk het programma hieronder

Programma Kennisplein

Woensdag 8 november 2023

Als ondernemer in de afbouwbranche word je geconfronteerd met tal van uitdagingen. Van technische vraagstukken tot juridische kwesties en arbeid gerelateerde problemen. Heb jij een vraag over een van deze onderwerpen en kun je wel wat hulp gebruiken? Afbouw Vakdagen biedt een unieke kans om direct in contact te komen met gerenommeerde bedrijven die jou kunnen bijstaan in het vinden van oplossingen en het bieden van waardevol advies. Wij presenteren: Speeddaten voor ondernemers! Meer informatie over het speeddaten? Klik dan hier!

Op de eerste beursdag van Afbouw Vakdagen 2023 is er aandacht voor veilig en gezond werken door middel van een kennissessie over preventiezorg, PAGO & RI&E.  Afbouw Vakdagen heeft hiervoor de handen ineengeslagen met Volandis. Benieuwd wat Volandis verder organiseert? Lees dan snel verder!

Diverse vooraanstaande gasten uit de afbouwbranche komen aan tafel om uitdagingen binnen de afbouwbranche te bespreken. Onderwerpen van deze stamtafel: Duurzaam (ver)bouwen en ontwikkelingen in de woningmarkt, bio-based bouwen en materialen.

Diverse vooraanstaande gasten uit de afbouwbranche komen aan tafel om uitdagingen binnen de afbouwbranche te bespreken. Onderwerpen van deze stamtafel: Arbeidsmarktontwikkelingen en scholing. 

Jim Stolze heeft zijn unieke spreekvaardigheden geperfectioneerd door te leren van de groten der aarde tijdens zijn langdurige samenwerking met TED.com. Deze ervaring heeft hem gevormd tot een bedreven spreker met een wereldwijde kijk op zaken en een gezonde dosis humor.

Het bekendst is Jim echter als tech-ondernemer. Met zijn bedrijf Aigency bouwt hij AI-systemen voor onder meer Heineken, Talpa en het ministerie VWS. Andere organisaties, waaronder de AFM en het ministerie voor Defensie, huren Jim met regelmaat in voor trainingen op het gebied van “AI en Toezicht”.

In zijn lezingen deelt hij zijn kennis over kunstmatige intelligentie (AI) en benadrukt hij hoe organisaties innovatiever kunnen worden. Jim Stolze weet als geen ander het belang van datagedreven werken te onderstrepen, maar verliest daarbij nooit de menselijke maat uit het oog. Met zijn inspirerende verhalen weet hij zijn publiek te boeien en te motiveren, en biedt hij waardevolle inzichten die zowel informatief als vermakelijk zijn.

Donderdag 9 november 2023

Als ondernemer in de afbouwbranche word je geconfronteerd met tal van uitdagingen. Van technische vraagstukken tot juridische kwesties en arbeid gerelateerde problemen. Heb jij een vraag over een van deze onderwerpen en kun je wel wat hulp gebruiken? Afbouw Vakdagen biedt een unieke kans om direct in contact te komen met gerenommeerde bedrijven die jou kunnen bijstaan in het vinden van oplossingen en het bieden van waardevol advies. Wij presenteren: Speeddaten voor ondernemers! Meer informatie over het speeddaten? Klik dan hier!

De afbouwsector is een dynamische wereld, waar strakke deadlines en hoge werkdruk aan de orde van de dag zijn. Er wordt als ondernemer veel van je gevraagd, zeker wanneer je moet samenwerken met andere specialisten binnen de afbouw. Effectieve communicatie vormt hierbij de sleutel tot succes.  Wil je weten hoe jij je communicatiekracht kunt ontgrendelen? BSmart Communication geeft tijdens Afbouw Vakdagen een gratis training op het Kennisplein! Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie

Diverse vooraanstaande gasten uit de afbouwbranche komen aan tafel om uitdagingen binnen de afbouwbranche te bespreken. Onderwerpen van deze stamtafel zijn: De toekomst van de afbouw, scholing, vakmanschap, digitalisering

Tijdens de tweede beursdag van Afbouw Vakdagen wordt van 19.30 tot 20.30 uur een pubquiz gehouden met als onderwerp: veiligheid. Iedereen kan hieraan deelnemen, waarbij ook aandacht wordt besteed aan verschillende toolboxen waardoor je nog veiliger kan werken. Afbouw Vakdagen heeft hiervoor de handen ineengeslagen met Volandis, het kennis- en adviescentrum voor werkgevers en werknemers in de (Af)Bouw & Infra als het aankomt op veilig werken, plezier houden en vooruit kijken. Benieuwd wat Volandis verder organiseert tijdens Afbouw Vakdagen? Lees dan snel verder!

Speciaal voor exposanten van Afbouw Vakdagen wordt deze eerste editie een Afbouw Innovatie Publieksprijs uitgereikt. In twee dagen wordt er door de bezoeker, door middel van onze Smart Badge technologie, gestemd op de innovatie die hen het meeste aanspreekt. Wie wordt de gelukkige winnaar van de eerste Afbouw Innovatie wisselbeker?

💡 Nominaties Afbouw Innovatie Publieksprijs

Tijdens Afbouw Vakdagen wordt de allereerste Afbouw Innovatie Publieksprijs uitgereikt. Elf exposanten zijn door de selectie gekomen en presenteren tijdens het event hun innovatie, waar jij op kunt stemmen.

⏰ Speeddaten voor ondernemers

 Afbouw Vakdagen biedt een unieke kans om direct in contact te komen met bedrijven die jou kunnen bijstaan in het vinden van oplossingen en het bieden van waardevol advies. Wij presenteren: Speeddaten voor ondernemers!

🛠️ Lever je (oude) gereedschap in!

Tijdens Afbouw Vakdagen krijgen jij de kans om gereedschap te doneren aan een goed doel! Stichting Tools To Work reviseert de aangeleverde gereedschappen en helpt hiermee jongvolwassenen in Afrika een zelfstandig bestaan op te bouwen.