Jansen Prefab

Jansen Prefab

Over ons

Jansen Prefab maakt deel uit van Group Jansen, een atypische bouwgroep uit België met een specialisatie in technieken en algemene binnenafwerking. Samen met meer dan 700 eigen vakmensen, en maar liefst 50 jaar ervaring, toveren we elke ruimte om tot een unieke place to be. We gebruiken hierbij graag onze eigen hoogkwalitatieve producten. Onder andere de geprefabriceerde elementen uit gipskarton van Jansen Prefab zijn onmisbaar binnen onze projecten.

Natuurlijk gaan niet alleen onze eigen mensen met het assortiment van Jansen Prefab aan de slag. Dat zou een gemiste kans zijn voor elke professional in de sector.
Ook jij als vakman kan via een erkend verdeler gebruik maken van onze geprefabriceerde elementen uit gipskarton en wint zo tot 60% tijd, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Gipskarton for everyone!

Je kiest hierbij voor onze standaardproducten zoals onze DK-1, DK–2 of TC-90 toepassing.
Of je kan gaan voor maatwerk en bestelt bij ons je op maat gemaakte gipskarton volgens de afmetingen die je nodig hebt. Je moet niets meer op maat snijden, vermijdt stof op de werf, bespaart op werkkrachten, verspilt geen materiaal, …
Samengevat: je kan je voluit focussen op een perfecte installatie en geniet van een hogere productiviteit.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht