Tri-al B.V.

Tri-al B.V.

Over ons

Tri-al Afbouwmaterialen B.V. heeft een complete focus op de afbouw-en designmarkt met de nadruk op gemak, efficiency en milieubewustzijn. Met alles onder een dak, zowel productie, ontwikkeling als logistiek, bieden wij een breed scala aan producten. Vanuit een centraal gelegen locatie zijn wij in staat alle hoeken van het land makkelijk en snel te beleveren.

“We presenteren met trots de Calstar® ECO-Line!
Dit assortiment is ontworpen met de nadruk op gebruiksgemak, hoge opbrengst en milieuvriendelijkheid. We hebben gezorgd voor zowel de gezondheid van de verwerker en gebruiker als de impact op het milieu bij de ontwikkeling van deze producten.

“Calstar® ECO-Plast is een handige kant-en-klare afwerking voor wanden en plafonds met een uitstekende vulcapaciteit. Gebruik het om naden tussen gipsplaten te vullen, muren te egaliseren tot klasse Q3 en zelfs kleine beschadigingen in één keer te repareren. Het kan zowel met een airless wormpomp als handmatig worden aangebracht.”

“Calstar® Eco-Finish is perfect voor het glad maken van gipsplaten en gips stucwerk. Het werkt ook geweldig op Calstar® Eco-Plast oppervlakken voor een extra glad, Q4, resultaat. Dit product is makkelijk te gebruiken en heeft een hoog rendement.
Bovendien zorgt het gebruik van speciale ingrediënten voor een zeer helder eindresultaat, zonder schadelijke stoffen zoals biociden, weekmakers en titaandioxide.”

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht