De voordelen van zelfstandig werken als ZZP’er bij Flexschilder
Flexschilder.nl

De voordelen van zelfstandig werken als zzp’er bij Flexschilder

Flexschilder is dé bemiddelaar tussen zzp'er en opdrachtgever!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wanneer wij voor jou bemiddelen, gaan we op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden en wensen. Ook begeleiden we jou bij het verzorgen en aanvragen van de juiste papieren.

VOORDELEN VAN WERKEN ALS ZZP’ER

VRIJHEID. Eén van de meeste aantrekkelijke aspecten van het werken als zzp’er, is de volledige controle en vrijheid die je hebt over je eigen werkzaamheden.

STARTEN IS LAAGDREMPELIG. Voor vrijwel iedereen is het redelijk eenvoudig en zonder grote initiële investering mogelijk om als zzp’er te beginnen.

FLEXIBELE PLANNING. Je bent eigen baas en bepaalt zelf welke klussen je aanpakt en welke niet. Zo houdt je je planning flexibel. Ook ben je door de verschillende projecten en klussen niet gebonden aan één werkplek.

DIVERSITEIT EN AFWISSELING IN WERKZAAMHEDEN. Door de flexibiliteit die je krijgt als je als zzp’er aan de slag gaat, is er ook een grote variatie in werkzaamheden. Zo kun je je ook op verschillende gebieden ontwikkelen.

NETWERK OPBOUW. Tot slot bouw je als zelfstandige een eigen netwerk op. Je komt door de verschillende klussen andere professionals en ondernemers in de branche tegen. Dit kan leiden tot waardevolle nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

ZZP PORTAL FLEXSCHILDER

Naast bovenstaande voordelen, maken we het bij Flexschilder voor zzp’ers nog makkelijker door onze ZZP portal! Via deze portal verzorgen wij de facturen naar de opdrachtgever vanuit jouw naam. Hier hoef je zelf dus niet naar om te kijken. Ook kun je via de portal gemakkelijk je gewerkte uren en eventuele onkosten registreren. Als laatste zorgt onze ZZP software ervoor dat je volledig DBA-proof aan het werk bent. Makkelijk toch!

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan als zzp’er bij Flexschilder of ben je op zoek naar professionals voor jouw volgende klus? Kom met ons in contact!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht