Deltec Masking Tape SGT
Deltec Tape

Deltec Masking Tape SGT

- Extra sterk, scheurt niet in - Zeer goede hechting met ondergrond - Is bestand tegen veel spack en stucwerk door unieke coating op papier - Unieke papieren drager zorgt voor strakke afwerking - UV bestending tot 2 weken - Laat geen lijmresten achter

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De stukadoorsmarkt is constant in beweging. Het gebruik van maskeertape in stukadoorswerkzaamheden is van cruciaal belang voor het bereiken van een nauwkeurige en schone afwerking. Helaas hebben traditionele tapes soms moeite om stand te houden in de veeleisende omgeving van stukadoren en spackspuiten, wat kan resulteren in ongewenste problemen zoals inscheuren of onvoldoende hechting op de ondergrond.
De Masking Tape SGT is special ontwikkeld voor de veeleisende toepassingen van stukadoren en spackspuiten. Het unieke papier heeft een coating waardoor de tape bestand is tegen zeer vochtige verwerkingsmaterialen zoals spack. De lijmlaag heeft een extreem goede hechting met ruwere ondergronden, zodat de tape niet vroegtijdig loslaat. Daarbij is de tape verwijderbaar zonder lijmresten. Diverse praktijktests laten zien dat de tape een zeer goede afwerking biedt.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht