GRIFFON BREIDT WOOD MAX CONCEPT UIT MET NIEUWE WOOD MAX TRANSPARANT POWER
GRIFFON

GRIFFON BREIDT WOOD MAX CONCEPT UIT MET NIEUWE WOOD MAX TRANSPARANT POWER

Griffon introduceert een nieuwe, extreem sterke variant houtconstructielijm op basis van SMP-Polymer technologie: Wood Max Transparent Power.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Griffon introduceert een nieuwe, extreem sterke variant houtconstructielijm op basis van SMP-Polymer technologie: Wood Max Transparent Power. Deze nieuwe generatie houtconstructielijm is PU- en oplosmiddelvrij en is een unieke combinatie van transparantie, sterkte, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Wood Max Transparent Power is breed toepasbaar (qua materialen: hout in combinatie met hout en andere bouwmaterialen, maar ook qua binnen- en buitengebruik), niet-schuimend, vullend, overschilderbaar en direct afmesbaar. Klemmen is niet nodig.

Wood Max Transparent Power bereikt zijn eindsterkte na 24 uur (110 kg per cm²), een verbinding is handvast (10 kg/cm2) na 3 uur. Wood Max Transparent Power is niet alleen zeer sterk, de lijm behoudt na uitharding ook zijn flexibiliteit. Dankzij de hoge flexibiliteit in combinatie met kracht is Wood Max Transparent Power bestand tegen de druk die op de verbindingen wordt uitgeoefend door de werking van hout. Wood Max Transparent Power kan gedurende langere tijd bewegingen opvangen zonder de verbinding aan te tasten.

Wood Max Transparent Power is de transparante en flexibele extensie van de reeds bekende Wood Max Power en Wood Max Express Power. Het Wood Max assortiment biedt milieu- en gebruiksvriendelijke houtconstructielijmen met een zeer hoge eindhechtsterkte tot 110 kg per cm². Met de komst van het Wood Max assortiment behoren ook hardnekkige zwarte vlekken op de handen tot het verleden. Wood Max is zowel oplosmiddel- als polyurethaan (PU) vrij.

Wood Max is geschikt voor watervaste (D4) (vlak) verlijming van vrijwel alle soorten (on)geschaafd hout. Wood Max is ook geschikt voor de verlijming van vele andere bouwmaterialen zoals pleisterwerk, (natuur)steen, (cellen)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen. Door de tixotrope consistentie kan de lijm zowel horizontaal als verticaal worden aangebracht. Wood Max is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen, schuurbaar en overschilderbaar.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht