GRIFFON INTRODUCEERT NIEUWE POLYMEERCOATING: SMP-300®
GRIFFON

GRIFFON INTRODUCEERT NIEUWE POLYMEERCOATING: SMP-300®

Hoogwaardige waterdichte en luchtdichte coating op basis van de innovatieve SMP-technologie.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Niet langer wachten op de perfecte weersomstandigheden voor het waterdicht en luchtdicht maken van koepelramen, dakranden, het afdichten van daken of elke andere buitenafdichtings- en coatingklus. Met SMP-300® presenteert Griffon een oplossing die professionele bouwers, applicateurs en klusjesmannen helpt de klus op tijd te klaren, ondanks alle weersomstandigheden.

Dankzij de innovatieve SMP-technologie kan de SMP-300® coating worden aangebracht op vochtige oppervlakken, ideaal voor toepassing tijdens onzekere weersomstandigheden. Bovendien heeft SMP-300® coating een superieure hechting op alle oppervlakken, is zelfnivellerend, krimpt niet en is weer- en UV-bestendig. De coating kan gemakkelijk worden aangebracht en is overschilderbaar. Hierdoor is het ook perfect voor luchtdichte constructies binnenshuis.

– Elastisch, luchtdicht en waterdicht –
De hoogwaardige waterdichte en luchtdichte elastische coating is gebaseerd op innovatieve SMP-technologie en perfect geschikt voor het afdichten van vloeren, muren, voegen en alle andere soorten oppervlakken, doorvoeren en verbindingen van bouwonderdelen en bouwelementen. De nieuwe SMP-300® coating is vrij van bitumen, isocyanaten en oplosmiddelen.

– Getest en gecertificeerd –
Het Griffon SMP-300® assortiment staat voor hoogwaardige afdichting en bescherming van vrijwel alle oppervlakken. SMP-300® coating is getest volgens de Europese normen EN 1026, EN 1027 en EN 12114, EN 1504-2 voor water- en luchtdichtheid. Bovendien is de afdichtende en beschermende coating bekroond met de emissiepremieklasse EMICODE® EC-1 Plus.

– Compleet assortiment –
Met de nieuwe SMP-300® Polymeer coating biedt Griffon nu een compleet assortiment, verkrijgbaar in grijs (RAL 7040) en witte kleur (RAL9010), voor waterdicht en luchtdicht bouwen, bestaande uit:
· SMP-300® Emmers 7 & 14 kg
· SMP-300® Koker 290 ml
· SMP-300® Worsten 600 ml
· SMP-300® Blik 1 kg

Contactinformatie

Stuur ons een bericht