Nieuw: Heat-Blok 8mm
Unifloor BV

Nieuw: Heat-Blok 8mm

Heat-Blok 8mm de perfecte isolator voor elektrische vloerverwarming

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Naast Heat-Blok® 6 mm hebben we nu Heat-Blok® 8 mm ontwikkeld. Het verschil van 2 mm lijkt wellicht gering, maar het is net genoeg om connectoren van elektrische vloerverwarming aan te kunnen brengen zonder kans op schade.

Heat-Blok® is een isolator voor onder elektrische vloerverwarming. Bovenop de elektrische vloerverwarming komt bijvoorbeeld de Jumpax® Basic ondervloer. Dit is de dunste ondervloer die geschikt is voor pvc of linoleum.
Belangrijk in deze opbouw is dat de warmteweerstand aan de onderzijde circa drie keer zo hoog is als die aan de bovenzijde. Dat zorgt er voor dat de warmte naar de woonruimte uitstraalt in plaats van naar de onderliggende betonvloer. Dat komt het rendement en het comfort dus enorm ten goede.

Minimale dikte
Niettemin moet de dikte van het pakket zo minimaal mogelijk blijven. Elektrische vloerverwarming komt veelal bovenop een bestaande betonvloer. In verband met onderdorpels van deuren en dergelijke is er dan geen ruimte voor een dik vloerpakket.

Heat-Blok 6 mm heeft een warmteweerstand van 0,17 m².K/W en zorgt voor uitstekende prestaties in combinatie met Jumpax® Basic. Unifloor introduceert nu met een dikkere variant met een warmteweerstand van 0,24 m².K/W. Belangrijkste reden voor de ontwikkeling van deze vloer is de benodigde extra ruimte voor het wegwerken van connectoren van diverse elektrische vloerverwarmingssystemen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht