NIEUWE RECYCLED & 100% RECYCLEBARE VERPAKKINGEN
Vistapaint BV

NIEUWE RECYCLED & 100% RECYCLEBARE VERPAKKINGEN

Alle producten van Aguaplast zullen vanaf dit moment in een herkenbare zwarte emmer worden geleverd inclusief de vertrouwde Aguaplast-bedrukking.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Na de introductie van onze eerste duurzame verpakkingen in 2020, hebben de verpakkingen van Aguaplast eveneens een duurzaam jasje gekregen. Alle emmers van Aguaplast zijn nu geproduceerd van gerecycled materiaal en 100% recyclebaar.

Alle producten van Aguaplast zullen vanaf dit moment in een herkenbare zwarte emmer worden geleverd inclusief de vertrouwde Aguaplast-bedrukking.

De duurzame emmers zijn na gebruik opnieuw volledig te recyclen. Hierdoor reduceren wij het gebruik van kunststoffen en uiteindelijk de hoeveelheid plastic afval.

VERPAKKING VOORZIEN VAN SYMBOLEN
De Plastic Emmer, de papieren verpakkingen als de kartonnen verpakkingsmaterialen zijn voorzien van duidelijke en herkenbare duurzaamheids symbolen:

EPD ENVIRONMENTAL PRODUCT
Voor producten met een EPD-certificaat is de gehele levenscyclus van het product beoordeeld. Van de manier van produceren tot aan de mate waarin men het product kan hergebruiken of recyclen. Zo is precies inzichtelijk hoe schadelijk een product voor het milieu is en kan de uitvoerder voor een bewuste keuze gaan. In de toekomst wordt het steeds belangrijker om dit inzichtelijk te hebben.

FSC- GECERTICICEERD
Het Symbool met FSC zal op alle papieren en kartonnen verpakkingsmaterialen terug te vinden zijn. Alle verpakkingen van Aguaplast zijn vervaardigd van FSC-gecertificeerde materialen.

GERECYCLED & 100% RECYCLEBAAR
Alle verpakkingen van Aguaplast zijn van gerecycled materiaal geproduceerd en 100% recyclebaar. Hiermee maak je een verantwoorde keuze waarin aandacht is geschonken aan het minimaliseren van bouwafval. De verpakkingen kunnen wanneer deze bij het juiste afval wordt gedeponeerd weer hergebruikt worden voor andere doeleinde.

100% BIOBASED
De Standard Professional & de Aguaplast Top Finish zijn de eerste twee fillers van Aguaplast die 100% Bio-Based zijn geproduceerd. Hierin zijn plastic polymeren volledig uit het product verwijderd EN is uitsluitend RIJSTZETMEEL als bindmiddel gebruikt.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht