Nieuwe Rockfon Catalogus
Rockfon

Nieuwe Rockfon Catalogus

Alles bij de hand met de Rockfon Catalogus

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Sinds de overname van Chicago Metallic Company (CMC) jaren geleden bestaat het assortiment van Rockfon uit twee productgroepen: Rockfon plafond- & wandpanelen en Chicago Metallic ophangsystemen & toebehoren. Samen vormen ze een compleet systeem. Maar vanuit de markt kwam nog wel eens de vraag: welke systeemoplossing past bij dit project en uit welke componenten bestaat het systeem dan? Deze informatie is nu samengebracht in een gloednieuwe en zeer complete catalogus, een Benelux-project waar heel hard aan is gewerkt. En het eindresultaat mag er zijn!

Het was alweer een flink aantal jaren geleden dat de laatste Rockfon catalogus bij onze klanten op de mat viel en misschien nog wel belangrijker, hierin stond de productgroep Chicago Metallic niet eens vermeld. En juist dat laatste is waar behoefte aan was in de markt. Met deze nieuwe catalogus willen we inspireren, kennis delen, vragen ondervangen en vooral laten zien hoeveel moois er gecreëerd kan worden met onze totaaloplossingen. Er werd een projectteam samengesteld om de catalogus te gaan realiseren.

Kennis bundelen
Om het project van de catalogus in goede banen te leiden en alle kennis binnen Rockfon in het document te stoppen is er een team gevormd vanuit verschillende afdelingen. Er kon geput worden uit de kennis van de afdeling Techniek, Sales en Marketing.

Indeling van de catalogus
Welke informatie kun je vinden in de catalogus? De catalogus is met 314 pagina’s behoorlijk omvangrijk, maar de duidelijke structuur zorgt ervoor dat je snel bij de gewenste informatie kan komen. Daarnaast staan er handige QR-codes in zodat je direct bij een productpagina, de installatierichtlijnen of brochures uitkomt op de website.

Wij maken graag de tijd vrij onze catalogus persoonlijk langs te brengen en het document en zijn gebruik uit te leggen.

Bezoek onze stand en maak een afspraak.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht