Zorg voor hygiëne
Rockfon

Zorg voor hygiëne

Rockfon® CleanSpace™: ontworpen om hygiënenormen te overtreffen

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Met de perfecte balans tussen akoestisch comfort, eenvoudige reiniging en bestendigheid tegen vocht en bacteriën, helpt ons Rockfon CleanSpace assortiment je om een veilige en hygiënische omgeving te creëren.

Goede hygiëne is een must
De materialen in een gebouw zijn een belangrijk wapen tegen de verspreiding van bacteriën en infecties. Met het toegenomen belang van hygiëne en desinfectie in de afgelopen jaren, voelen mensen zich beter op hun gemak in interieurs die ontworpen zijn met oog voor de gezondheid en het welzijn van de gebruiker. Om tegemoet te komen aan deze wensen, is het belangrijker dan ooit om bewuste keuzes te maken voor de materialen die toegepast worden.

Het belang van akoestiek
We worden continu blootgesteld aan geluidsoverlast in binnenomgevingen. Dagelijkse activiteiten zoals luide gesprekken, achtergrondmuziek, rinkelende telefoons en geroezemoes om ons heen zijn niet alleen schadelijk voor onze gezondheid en ons welzijn, maar kunnen ook leiden tot concentratieproblemen. Steeds meer onderzoek toont aan wat de schade is van geluidsoverlast en het is tijd om in actie te komen.

Materialen vormen een belangrijk onderdeel van de oplossing, aangezien harde oppervlakken bijdragen aan de weerkaatsing van geluidsgolven waardoor een lawaaierige ruimte kan ontstaan. Geluidsabsorberende materialen zorgen juist voor het beheersen van het geluidsniveau. En bij geluidsisolatie wordt voorkomen dat het geluid zich verplaatst van de ene ruimte naar de andere. Door akoestische producten toe te passen in het interieurontwerp kun je comfortabele en veilige ruimtes creëren die zorgen voor betere prestaties op scholen en kantoren of de genezing van patiënten kunnen versnellen in ziekenhuizen.

Lees het hele artikel op onze website

Contactinformatie

Stuur ons een bericht