Speeddaten voor ondernemers

Als ondernemer in de afbouwbranche word je geconfronteerd met tal van uitdagingen. Van technische vraagstukken tot juridische kwesties en arbeid gerelateerde problemen. Heb jij een vraag over een van deze onderwerpen en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij bieden een unieke kans om direct in contact te komen met gerenommeerde bedrijven die jou kunnen bijstaan in het vinden van oplossingen en het bieden van waardevol advies.

NOA Afbouw

Wat NOA Afbouw doet is eigenlijk heel simpel: we nemen je werk uit handen. Door juist die dingen te regelen waar je geen zin in hebt, waar je het te druk voor hebt of geen kaas van hebt gegeten. We regelen bijvoorbeeld het pensioen en de opleidingen voor alle werknemers in de bedrijfstak, maar zijn er ook voor al jouw individuele vragen. We bieden je juridisch advies, hebben een incassoservice, geven reclamevoorbeelden, helpen bij ontslagzaken, ziekteverzuim en nog veel meer. Daarnaast ontvang je van ons altijd het laatste nieuws en treden we namens de branche op als gesprekspartner. En last but not least: je profiteert van flink wat financieel voordeel.

Standnummer: KP5

Fidus

Fidus zorgt voor al jouw financiële zaken. Van verzekeringen tot je pensioen. Of je nu je huis gaat verkopen of een lening nodig hebt voor je nieuwe bedrijf. Fidus zorgt dat jij zelfverzekerd door het leven kan. Samen met de Nederlandse en internationale partners vind Fidus een passende financiële oplossing. Fidus werkt onafhankelijk. Daarom zoeken de adviseurs altijd het product dat bij jouw situatie past en houden ze deze producten up-to-date. Zo ben jij niet dubbel verzekerd en betaal je alleen voor datgene wat jij ook echt nodig hebt.

Van Gorcom Advocaten

Naast netwerken en het opdoen van ideeën voor het gebruik van nieuwe producten en materialen, is NOA Afbouw Vakdagen ook een uitgelezen mogelijkheid om uw juridische vragen te bespreken met de NOA huisadvocaat, Van Gorcom Advocaten.

Op een laagdrempelige manier zijn wij, Gert van Gorcom en Ingeborg van Leusden tijdens Afbouw Vakdagen beschikbaar om u te adviseren over al uw bouwzaken, maar ook alle overige aspecten waar u als MKB’er mee te maken kan krijgen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over bouwgebreken, meer- minderwerk, uw offerte, contract of algemene voorwaarden, uw arbeidszaken of (dreigende) faillissementszaken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Volandis

Volandis is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbeteren van veiligheid en gezondheid in de bouwsector. Ze bieden praktische oplossingen en ondersteuning aan bouwbedrijven en werknemers om risico’s te verminderen en arbeidsomstandigheden te verbeteren. Volandis ontwikkelt tools, trainingen en adviesdiensten om veilig werken te bevorderen, en ze richten zich specifiek op het verminderen van arbeidsongevallen en het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers in de bouwindustrie.

Standnummer: KP3

 

TBA

Wilt u schades voorkomen? Of faalkosten verminderen? De technisch adviseurs van Technisch Bureau Afbouw helpen u verder. Zij geven deskundig en onafhankelijk advies over stukadoren, plafond- en wandmontage, vloerleggen, terrazzo en natuursteen. Tijdens hun werkzaamheden komen ze veel voorkomende problemen tegen. Daarom ontwikkelen we richtlijnen en kennispapers die u helpen bij het uitoefenen van uw vak. Verder informeren we u ook over ontwikkelingen binnen uw sector en wat dat voor u betekent.

Standnummer: E07

Ben Olde Hartman

Begeleiding bij overname van bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven is een van de hoofdactiviteiten van Olde Hartman Advies B.V. een adviesbureau dat landelijk opereert.

Vanuit het kantoor in Amersfoort alsmede de kantoren van Bouwend Nederland begeleiden gespecialiseerde medewerkers het traject van bedrijfsovername.

 

Interesse in een speeddate met deze organisaties?
Meld je dan zo aan:

1.

Registreer je eerst voor
Afbouw Vakdagen 2023

2.

Geregistreerd voor Afbouw Vakdagen?
Schrijf je in via de bevestigingsmail

Vragen hierover?
Neem contact op via
info-afbouwvakdagen@easyfairs.com