Speeddaten voor ondernemers

Als ondernemer in de afbouwbranche word je geconfronteerd met tal van uitdagingen. Van technische vraagstukken tot juridische kwesties en arbeid gerelateerde problemen. Heb jij een vraag over een van deze onderwerpen en kun je wel wat hulp gebruiken? Afbouw Vakdagen biedt een unieke kans om direct in contact te komen met gerenommeerde bedrijven die jou kunnen bijstaan in het vinden van oplossingen en het bieden van waardevol advies. Wij presenteren: Speeddaten voor ondernemers!

Neem tijdens Afbouw Vakdagen, 8 en 9 november in Evenementenhal Gorinchem, kort de tijd om in gesprek te gaan met organisaties als ondernemersvereniging NOA, Technisch Bureau Afbouw, Wuthrich Verzekeringsdienst, Afbouwkeur of een van de andere partijen. Leg jouw vraagstuk bij hen neer: Waar loop je tegenaan? Wil je weten welke voordelen er zijn door je aan te sluiten bij een van deze bedrijven? Speelt er een juridisch geschil of ervaar je problemen met een opdrachtgever? Wanneer je je registreert voor Afbouw Vakdagen krijg je de kans om je in te schrijven voor een exclusief tijdslot met een van de deelnemende partijen. Op die manier kun jij jouw specifieke vraagstuk voorleggen aan experts met uitgebreide kennis en ervaring.

Kortom, speeddaten tijdens Afbouw Vakdagen biedt een unieke gelegenheid om direct in contact te komen met professionals die je waardevol ondernemersadvies geven. Je kunt je inschrijven vanaf een week voor het event. Inschrijving is alleen beschikbaar voor ondernemers die geregistreerd zijn voor Afbouw Vakdagen 2023. Nog niet geregistreerd? Doe dat hier direct.

Meer informatie over de deelnemende bedrijven?

Deel dit bericht