Vistapaint BV

Vistapaint BV

Over ons

Een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in specialistische verf en plamuur. Een bedrijf met professionals met focus voor kwaliteit, service en passie voor het bedrijf. Bij ons is de klant koning. Met ons brede assortiment aan specialistische verf, plamuren en muurafwerkingen beiden wij oplossingen voor verschillende soorten ondergronden.

Aguaplast

Aguaplast is een Spaans merk van fillers dat in 1944 werd opgericht. In de afgelopen 75 jaar heeft Aguaplast haar assortiment verder uitgebreid naar een totaalassortiment van fillers en finishers. Bij de ontwikkeling van hun producten houden ze rekening met het bevorderen van de effectiviteit, het verbeteren van het gebruiksgemak en de goede samenwerking met hulpmiddelen in de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor kunnen ze doelmatig gebruikt worden en behalen de schilder en de stukadoor betere resultaten met de producten.

BAGAR

BEISSIER BAGAR AIRLISS® is een innovatief assortiment aan kant-en-klare (ready mix) voeg- en plamuurproducten voor zowel manuele als machinale verwerking. Door de verwerking van spuitplamuur met de Airless-machine verkrijgt men de beste kwaliteit met de hoogste efficiëntie.

Red Devil

Red Devil is in 1872 begonnen als glassnijder. Sinds begin 1900 staat Red Devil synoniem voor kwaliteitsgereedschap voor professionele en doe-het-zelfprojecten.

Door de jaren heen heeft Red Devil het productaanbod flink uitgebreid. Zo voegden ze schildersgereedschap, waaronder muurkrabbers, plamuurmessen, diamantstiften voor glazenmakers en automatische wisselstellers aan het assortiment toe.

In 1963 breidde Red Devil de productfamilie nog verder uit met een reeks kleefstoffen, reinigings- en afdichtingsmiddelen. Een van deze producten is de ONETIME Lightweight Spackling; de eerste lichtgewicht spackling op de markt.

Reynst
Als het schoon moet zijn!

REYNST is een jong innovatief merk dat zich richt op de professionele duurzaam-georiënteerde vakman in de bouw, waarbij reinigen centraal staat.

Uit marktonderzoek blijkt dat het reinigen van de ondergrond in de bouw vaak nog als bijzaak wordt gezien. Dit heeft echter grote invloed op het eindresultaat, zowel esthetisch als op de kwaliteit. Daar komt bij dat het reinigen van een object voor de oplevering ook zorgt voor een tevreden opdrachtgever. Kortom, reinigen is van groot belang.

OriginalFix

OriginalFix is een toonaangevend merk van o.a. lijmen, cleaners en smeermiddelen. Zowel in de professionele bouw- als in de automotive branche is OriginalFix een betrouwbaar en innovatief merk. De producten van OriginalFix zijn universeel en bijzonder kostenbesparend en effectief. U bespaart tijd, geld én het milieu met deze innovatieve producten. De producten van OriginalFix zijn verkrijgbaar bij uw lokale vakhandel. Onmisbaar voor iedere professionele gebruiker. En dat al meer dan 40 jaar!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht